• PayiQ on uusi maksu- ja lippupalveluratkaisu, jonka avulla voidaan myydä sekä digitaalisia että perinteisiä tuotteita ja 
          palveluita turvallisesti ja yksinkertaisesti. Se tarjoaa asiakkaille nopean, helpon ja tietoturvallisen tavan maksaa mobiilisti.
  PayiQ on uusi maksu- ja lippupalveluratkaisu, jonka avulla voidaan myydä 
             sekä digitaalisia että perinteisiä tuotteita ja palveluita turvallisesti ja yksinkertaisesti. Se tarjoaa asiakkaille nopean, helpon ja tietoturvallisen tavan maksaa 
             mobiilisti.
  Hyvinkään Liikenne
  mobiililippusovellus

Unohda kolikot ja osta bussilippu helposti puhelimellasi

Mobiililipun voi ostaa matkapuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sovellus toimii uusimmissa Windows, Android ja iOS –puhelimissa. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja maksutavan valitsemista.

Matkan voi maksaa jälkiveloitteisella Svea-laskulla, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), Mobiilimaksulla sekä MobilePaylla. Lippujen hintoihin voi sisältyä maksutapalisä, joka näkyy lippua valittaessa.

Sovelluksella voi ostaa kertalippuja ja kausikortteja (30 pv.). Mobiililipun voimassaolo alkaa heti lipun tilauksesta. Kertalippu on voimassa 45 min. Mobiililippu luetaan bussin lukijalaitteella (QR-koodi) tai manuaalisesti kuljettajan toimesta (lipussa on koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika). Matkustajan on pidettävä huoli siitä, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti.

Lipun käyttäminen

Lippu toimii Hyvinkään Liikenne Oy:n linja-autoissa ja sen voimassaolo alkaa heti lipun tilauksesta. Lippu tulee pystyä esittämään kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. Huolehdithan, ettei esimerkiksi puhelimesi akku lopu kesken matkanteon.

Maksettuasi lipun se ilmestyy Tuotteet-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki voimassa olevat lippusi, sekä tiedot aiemmin ostamistasi lipuista. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella.

Samalla puhelimella voi tilata useamman lipun (esim. yhdessä matkustava vanhempi ja lapsi).


Anna palautetta

Yleistä lipuista

Hyvinkään Liikenne Oy
Muottikatu 3
05830 Hyvinkää, FINLAND
puh. 019 439 690
(ma-pe 8.00 - 16.00)

Hyvinkään Liikenne

Lataa sovellus