• PayiQ on uusi maksu- ja lippupalveluratkaisu, jonka avulla voidaan myydä sekä digitaalisia että perinteisiä tuotteita ja 
          palveluita turvallisesti ja yksinkertaisesti. Se tarjoaa asiakkaille nopean, helpon ja tietoturvallisen tavan maksaa mobiilisti.
  PayiQ on uusi maksu- ja lippupalveluratkaisu, jonka avulla voidaan myydä 
             sekä digitaalisia että perinteisiä tuotteita ja palveluita turvallisesti ja yksinkertaisesti. Se tarjoaa asiakkaille nopean, helpon ja 
             tietoturvallisen tavan maksaa mobiilisti.
  Vilkku
  mobiililippusovellus

Unohda kolikot, osta lippuja helposti puhelimellasi

Mobiililipun voi ostaa matkapuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sovellus toimii uusimmissa Android- ja iOS-puhelimissa. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja maksutavan valitsemista.

Sovelluksella voi ostaa aikuisten ja lasten (7-16 v.) kertalippuja sekä päivälippuja. Lipun voi maksaa jälkiveloitteisella Svea laskutuksella, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), Mobiilimaksulla ja MobilePaylla. Lippujen hintoihin voi sisältyä maksutapalisä, joka näkyy lippua valittaessa. Mobiililipun voimassaolo alkaa lipun ostohetkestä.

Sovelluksen kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti.

Lipun käyttäminen

Lippu on voimassa Vilkku- Kuopion seudun joukkoliikenteessä ja sen voimassaolo alkaa heti lipun tilauksesta. Lippu tulee esittää kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. Myös joukkoliikenteen tarkastajat voivat tarkastaa lipun. Huolehdithan, ettei esimerkiksi puhelimesi akku lopu kesken matkanteon.

Maksettuasi lipun se ilmestyy Tuotteet-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki voimassa olevat lippusi, sekä tiedot aiemmin ostamistasi lipuista. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella.

Samalla puhelimella voi tilata useamman lipun (esim. yhdessä matkustava vanhempi ja lapsi).


Anna palautetta

Yleistä lipuista

Vilkku - Kuopion seudun joukkoliikenne
joukkoliikenne.kuopio.fi

Vilkku - Kuopion seudun joukkoliikenne

Lataa sovellus